Kome su namenjeni individualni časovi?

Individualni treninzi (privatni časovi) su definitivno najbolji i najbrži način da naučite da plešete. Namenjeni su baš svima, ali najčešće:
• Plesači, takmičari ili rekreativci, koji žele da unaprede kvalitet plesa.
• Igrači koji žele da, pored grupe, nastupaju sa solo tačkom.
• Budući bračni parovi koji žele da impresioniraju prvim plesom.
• Početnici, pojedinci ili parovi, koji žele da nauče prve korake bez deljenja pažnje.

Kontakt

Ponosni smo na činjenicu da stalni članovi pružaju nesebičnu podršku novim ljudima na treningu, bilo da se radi o dečijim grupama ili grupama za odrasle. Rad u dobroj atmosferi i sa ljudima koji su i sami morali da savladaju tremu prvog časa učiniće da vaša trema nestane već za vreme zagrevanja. Ipak, ukoliko mislite da bi vam bilo prijatnije da prve korake napravite samo uz trenera, sa ili bez partnera, individualni časovi jesu prava stvar za vas.

Naravno, individualne treninge koriste u najvećoj meri takmičari i plesači koji žele da poboljšaju svoj nastup ili tehniku plesa, kao i plesači koji žele da u programu imaju i solo tačke ili showdance koreografije. Višedecenijsko iskustvo naših trenera, fanatična posvećenost plesnom sportu i iskrena želja za zajedničkim uspehom, garant su da će se visoko postavljeni ciljevi i ispuniti.

Trend koji je osvojio ceo svet, pa i naše svadbene običaje – prvi ples, koji više ne čine samo zaljubljeni pogledi, zagrljaj i “stiskavac” na omiljenu pesmu sa ljubavnom tematikom, već ozbiljan rad na koreografiji i scenografiji koji će tih par minuta šou programa učiniti nezaboravnim, dostupan je i vama pozivom na 062/106-9002 ili 064/364-7200. 

Informacije i rezervacije termina:

Dodatne informacije možete dobiti na stranici KONTAKT ili pozivom na brojeve 062/106-9002 ili 064/364-7200. 

Cenovnik:

1 privatan čas: 20€/sat
Paket od 10 privatnih časova: 170€
Paket od 20 privatnih časova: 300€