Plesni klub PSN je i ove godine učestvovao na “Subotica Open-u” u organizaciji Dance Now i plesnog kluba “Stars”. Kao i uvek, organizacija je bila na visokom nivou, a ugođaj za takmičare apsolutan. Subotica se pokazala kao “plodno tlo” za naše takmičare, posebno za one koji biraju ovo takmičenje za svoj debitantski nastup, pa smo se tako opet vratili sa 12 medalja i tri pehara iz svih disciplina u kojima smo učestvovali.
 
 
Naša najmlađa grupa iz Vrbasa osvojila je prvo mesto u kategoriji Minnies, Open, a nastupile su: Anja Arva, Anastasija Matić, Kjara Đakonov, Iskra Nikolić, Aleksija Stokić, Anđelina Pivarski i Dijana Radovanović.
 
 
Grupa Juniora 1 iz Vrbasa nastupila je sa koreografijom “Ocean” i uspela da osvoji prvo mesto u kategoriji Juniori, Open, a igrale su: Mina Bulatović, Andrea Radovanović, Staša Miljanić, Isidora Radović, Dina Papuga i Lana Kuzek.
 
 
Grupa Juniora 2, takođe iz Vrbasa, očekivano je pobedila sa koreografijom “Unconditionally”, u kategoriji Juniori, Contemporary, a osvojili su i naklonost sudijske trojke, pa su tako osvojile i specijalnu nagradu. Za naše Juniorke 2 nastupale su: Iskra Vujović, Emma Loboda, Nikolina Grubač, Sara Čakan, Leona Mesaroš i Željana Zebić.
 
 
Naše police su bogatije za još tri pehara, a devojke nastavljaju da se spremaju za nove izazove koji nam predstoje u ovoj kalendarskoj godini, kao i za Novogodišnji spektakl koji svake godine priređujemo domaćoj publici. Prilika je i da pozovemo svu decu i odrasle da učestvuju u velikoj akciji i od 21. do 25. novembra ukrase svoj život plesnim treninzima i to uz neverovatan popust od čak 70% za mesec dana u našem klubu. Saznajte više OVDE.
 
Pogledajte galeriju sa nastupa: